Da Claus Sloth spurgte hvornår jeg havde mulighed for at starte op, foreslog jeg den 29. marts, der var min 35 års fødselsdag. Tænkte det ville være en god måde at starte på en frisk. For én som mig, der stort set ikke havde lavet nogen form for motion i et par år, hvis man altså ser bort fra turene efter Pepsi Max, Red Bull og rullekebab for at holde den kørende på de lange arbejdsdage/aftener/nætter, så blev det dog lige friskt nok 🙂 Selv om vi kun trænede i en god halv times tid endte jeg totalt svimmel og måtte lægge mig ned i omklædningsrummet i 10-15 minutter inden jeg var i stand til at tænke en fornuftig tanke. Min første tanke var – hvad f… er det jeg har kastet mig ud i? Min næste var, at det nok lige præcis er det jeg trænger allermest til 🙂

I forbindelse med opstarten havde Claus udarbejdet et kostplan til mig (der sjovt nok mindede en del om det jeg spiste dengang jeg havde det godt, spillede fodbold 3 gange om ugen, og løb en 10-12 kilometer de andre dage, og så et halv- og et hel-maraton i ny og næ). Kostplanen var heldigvis super nem at gå til, så den forsøger jeg efter bedste evne at følge slavisk.

31. marts var anden træningsdag, hvor jeg skulle træne med Mya, der er en af Claus’ mange dygtige ansatte. Jeg havde nu fulgt Claus’ kostplan et par dage, og denne gang blev jeg heldigvis hverken svimmel eller måtte lægge mig ned efter træningen – total succesoplevelse 🙂 Glæder mig allerede til næste træningssession, der er den 1. april.