Så blev det endelig tid til at komme i gang med mit forløb hos Claus Sloth. Nøj hvor har jeg set frem til at rykke mig både mentalt, fysisk og sportsligt.
Forløbet startede med at jeg skulle møde de andre deltagere, samt at få taget før-billeder. Det var rigtig hyggeligt at møde de andre, fedt at Claus har taget meget forskellige typer ind, nogle skal tabe sig, tage på eller bare få sund kost og motion til at passe ind i en travl hverdag. Må indrømme at det var ekstremt grænseoverskridende at stå foran en fremmed mand i undertøj og få taget billeder, men jeg glæder mig helt vildt til at se forskellen på før og efter billederne.

Jeg fik også mødt min nye personlige træner, som skal hjælpe og tæske mig igennem de næste 12 uger, hun hedder Line og kommer fra Norge, hun virker super flink, så det skal nok blive et godt samarbejde. Hun foretog en screening af min krop for at undersøge om jeg har nogle skævheder i kroppen samt skader, det viste sig lidt overraskende at jeg var ret skæv både i forhold til styrke og småskavanker i højre side, det ville jeg aldrig have fundet ud af, hvis det ikke havde været for Line. Så det er helt sikkert noget vi skal arbejde på.

Jeg fik desuden også min nye kostplan, det var virkelig noget jeg har været nervøs over, da jeg virkelig har en sød tand, og ikke er særlig stor fan af restriktioner, jeg er typen der får lyst til at spise McDonald’s efter jeg havde set ’Supersize me’. Men kostplanen gav plads til et lille stykke chokolade i ny og næ og desuden er den nem at følge, jeg føler mig konstant mæt, hvilket begrænser min lyst til mere chokolade heldigvis, og jeg kan variere den som jeg næsten har lyst, så alt i alt er jeg meget positiv overrasket over madplanen. Til min første rigtige træning skulle Line teste hvor hurtigt jeg kunne sprinte over en kort distance, hvilket efterlod mig rød i hovedet og meget forpustet. Så resten af træningen var max hård. Men det er den bedste følelse bagefter, når træningen er overstået og at man virkelig føler at man har udrettet noget og flyttet sig lidt i den rigtige retning.

Ugen bød også på årets første runde af Danmarksturneringen, og en weekend fyldt med rugby. Vi spillede fire kampe lørdag og landsholdstræning om søndagen, synes godt nok min krop var godt mærket af de mange tacklinger og hurtige løb allerede efter de første par kampe, så da vi nåede til landstræningen søndag, var jeg et træt menneske. Selvom min madplan giver mig lov til at slække lidt på kravene en dag om ugen, var det stadig mit mål at spise sundt hele weekenden, men vi fik sindssygt god mad både til frokost og aftensmad, hvilket gjorde det svært. Men jeg var heldigvis i stand til at træffe fornuftige valg hele weekenden ved at tage ekstra meget salat, ingen sovs og mindre portioner. Så lidt er der da sket på madfronten, men mangler stadig lidt vilje og rygrad. Forhåbentligt vil de næste uger give nogle flere resultater, hvilket kan hjælpe mig til at holde lysten til at spise sundt oppe. Men alt i alt, synes jeg første uge har været super god og jeg kan slet ikke vente med at se hvad det skal blive til. Hep!