#fragamertilgosling

Jeg ligger på gulvet – er igang med mit 2. sæt af 20 crunches. Jeg har en bold under lænden, fordi min ryg er en grissini-stang svøbt i to stykker rullepølse. Claus hepper på mig. Ud af radioen kører der “Boys Boys Boys” med Sabrina Salerno. Den sang er lige så gammel som mig, tænker jeg. Bagefter tænker jeg på musikvideoen, hvori hun hopper rundt i en pool i en gennemsigtig top. 13. crunch melder sin ankomst i ryggen, på trods af bolden i lænden. Tvinger smerten i mig, koncentrerer mig om Sabrina og hendes svingende barm. Da jeg når 18 siger Claus “to mere, kom så!” og jeg når målet. Der er et sæt mere tilbage, men nu er Sabrina væk – der er kun Claus, og Claus har ingen patter. Øv.

Jeg har skiftevis trænet med Claus og Mýa i centeret. Mýa er en islænding, ikke forfærdeligt høj – men er sikker på at hun kan løfte en ford transit, uden de store problemer. Hun var i øvrigt også skyld i at jeg knapt kunne gå efter den første uge, og når jeg gik var det med en form for “jeg har skidt i min voksenble” shuffle – noget der ikke var gået på et dansegulv ihvertfald. Hun pressede mig til at give den gas jeg kunne, og havde samtidig fuld forståelse at jeg har en krop der næsten er ved at flatline hele tiden. En af vores sessions blev til udstræk og gode tips til, hvad jeg kan gøre for at styrke min ryg og holde ømhed i skak – forbløffende let og forbløffende effektivt! Lige så hårdt det har været, lige så hyggeligt har de to første uger med Claus og Mýa også været!

Noget helt andet, er at jeg også skal pakke svimlende meget mad i hovedet i løbet af dagen. Min kostplan består af lige knap 2,5 kg mad om dagen – og det er mindst lige så svært at vænne sig til at spise 6 måltider om dagen, som det er at træne. Heldigvis er broccoli super lækkert, så det spiser jeg glædeligt. Nødder, skyr, bær, kød, rugbrød, æg, gulerødder, broccoli og kartofler – det er hvad jeg spiser nu. Jeg kan gå igennem hurtig-kassen i alle supermarkeder, det er sgu da smart. Har egentligt ikke spist sådan meeeega usundt før jeg startede, men nok til at min fedtprocent alligevel skal halveres, inden jeg er færdig. Så tynd, og alligevel så fed. Indtil videre har jeg byttet 1% fedt for 1kg muskel på 14 dage, ifølge målingen. Det er sikkert ikke super imponerende, har ikke forstand på det – men skal heldigvis kun måle mig med mig selv.

Og indtil videre er jeg ved at vinde.