Sikke en uge!
Jeg er blevet udtaget til at spille min første officielle landsholdsturnering, vi skal til Frankrig om kun 2 uger, og spille mod blandt andet Israel, Ungarn og Rumænien. Jeg havde virkelig ikke troet at jeg ville blive inviteret med, så nu skal jeg arbejde endnu hårdere på form og teknik de næste 2 uger, så jeg ikke bliver kørt helt over af de store Østeuropæere.

Ugen bød desuden også på min første vejning, selvom jeg har lagt min kost om og helt klart træner mere intensivt og oftere, så var jeg alligevel lidt nervøs for, om der var sket en ændring. Men jeg havde tabt hele 2,8 kilo rent fedt på bare 2 uger, samtidigt med at jeg havde taget næsten 1,5 kilo muskler på. Så alle de hårde timer med Line i centeret og på rugbybanen har virkelig båret frugt. Jeg kunne ikke være mere tilfreds med resultatet, og glæder mig nærmest endnu mere, til at se hvad det kan blive til på 12 uger.

[envira-gallery id=”5366″]

Jeg har altid haft svært ved at spise grøntsager og i det hele taget sundt, jeg er fuldstændig pjattet med usunde ting og elsker at forkæle min kæreste med hyggemad, så det med at følge kostplanen fuldstændig har hele tiden været en udfordring for mig, især i forhold til aftensmaden. Men hver anden uge får vi en måltidskasse fra Årstiderne, det har virkelig hjulpet mig meget, til at få inspiration til nye og sundere måltider, og til at bruge andre grøntsager på en ny måde.

Min kostplan siger at jeg må indtage 500-650 kalorier til aftensmad, hvilket lyder af meget, men når man regner det hele ud, så går det virkelig stærkt. At følge denne kostplan har virkelig åbnet mine øjne for, hvor nemt man kan komme til at overspise, så det at lære at blive opmærksom på mængden af kalorier, har virkelig været lærerigt for mig.