Efter en hård tredje uge i projektet blev fjerde uge en langsom tilbagevenden til den Jacob jeg godt kan lide at være: Jacob der sover, spiser og passer sin træning ordentligt – og derfor har større overskud og glæde i hverdagen. Det var en langsom tilbagevenden, der blev godt hjulpet på vej af Claus og Mya der begge to selv har haft stress helt inde på livet, og derfor har en rigtig god føling med, hvor meget og hvordan man skal træne, når man ikke er på 100%, men på vej back on track. Den fysiske træning blev kombineret med nogle rigtige gode snakke der gjorde, at jeg altid gik glad og opløftet fra træningen. Det betød at jeg havde masser af overskud til børnene, og også overskud til håndtere, at min hustru efter at være startet på arbejdsmarkedet har noget mindre overskud end hun plejer. Sjovt som man får mere overskud ved at passe på sig selv. Det forhold at jeg på nogle punkter formåede at være far og mand med overskud gav mig faktisk endnu mere energi og livsglæde, hvilket udmøntede sig i, at jeg endte med at lægge en fjerde træning ind i ugens program lørdag morgen inden familien stod op.