Uge 2 af mine træningspause er nu overstået, og må faktisk indrømme at jeg savner Line og min træning lidt 😉 Det er nu meget rart at røre kroppen, svede lidt og føle at man gør noget godt for kroppen.
Ugen bød dog på en lille optur, vi havde en diætist ude i forbindelse med landsholdstræning, i den forbindelse skulle vi svare på 13 spørgsmål om ernærning, og jeg vandt. Hvilket bare viser at jeg ved præcis hvad jeg skal gøre for at tabe mig og få det bedre, men jeg har bare ikke rygraden til at føre det ud i livet.

Ugen er gået med at være sindssygt stresset, har 4 eksamener der skal overstås inden starten af juni, og jeg har slet ikke fuldt nok med i timerne i løbet af året, til at kunne overskue det hele. Så al den stress er også gået lidt udover min kost, har prøvet at fokusere på at de store måltider som morgenmad og aftensmad, lever op til madplanens krav, det er mere de snacks, jeg får imellem, der er problemet. Overvejer mere og mere at få hypnose, så jeg kan få styr på min cravings. Men måske er der bare ikke noget quick fix, måske skal jeg bare lære at sige nej..
Glæder mig til næste uge, hvor vi skal igang igen med træningen, så jeg kan få trænet mig op til EM i juni og juli.