Mit mål med projekt fit er, at få mere energi og overskud i hverdagen. I denne uge, vil jeg forsøge at beskrive hvordan mit liv var før projektet og hvordan mit liv er nu. Så kan du selv vurdere effekten af 9 uger med kostplan og 3 ugentlige træninger hos Claus Sloth.

Livet før projekt fit:
Da jeg startede i projekt fit var jeg energi- og overskudsmæssigt helt i kulkælderen. Vi var lige flyttet i et håndværkertilbud. Umiddelbart efter overtagelsen havde jeg mistet mit job – og som følge heraf også overskuddet til at renovere håndværkertilbuddet. Nogle dage orkede jeg faktisk ikke andet end at stå op, få ungerne sendt afsted i skole og børnehave og derefter kravle hjem under dyne og stene Netflix indtil de skulle hentes igen. Der var selvfølgelig også gode dage ind i mellem – der var bare enormt få af dem – det var som om, at jeg bare aldrig var rigtigt glad Humørikonet frown

Livet efter 9 uger i projekt fit:
Jeg har fået styr på vores håndværkertilbud. Huset ligner mindre og mindre en ruin og mere og mere et hus som man reelt kan bo i. Jeg har fået et nyt job, hvor jeg har aftalt at jeg til frem til sommerferien arbejder 20 timer om ugen og efter sommerferien går op på 25 timer om ugen. Deltidsjobbet giver mig tid og overskud til at være der for min hustru, der netop har fået et krævende lederjob, og ikke mindst så giver det mig tid og overskud til børnene. Nu pacificeres de ikke længere hele tiden med en iPad, fordi jeg ikke har overskud til at lave noget fornuftigt med dem. Nu spiller vi spil sammen, læser, griner og har det sjovt. Min energi og mit overskud kan selvfølgelig stadig svinge op og ned, men det er generelt markant højere end det har været i flere år. Det er som om jeg med et trylleslag er blevet et gladere menneske med mere energi og overskud. Er det mon magi, eller kunne det skyldes 9 uger på kostplan og 3 ugentlige træninger hos Claus Sloth?