Nu er der snart ikke så lang tid tilbage, og derfor har jeg endnu mere fokus på at få trænet. I denne uge trænede jeg alene to gange. Det er lidt mærkeligt at træne alene uden at have Line til at guide og heppe på mig. Det er svært at holde intensiteten uden hende. Jeg er derfor slet ikke så træt og rød i hovedet når jeg træner alene. Men jeg er blevet udstyret med et meget udførligt program som jeg skal igennem når jeg træner alene, så vi er sikre på at jeg kommer alle de vigtigste muskelgrupper igennem.

[envira-gallery id=”5775″]

Jeg kører tre runder af hver øvelse sammen med en anden øvelse. Tit har den ene øvelse fokus på at få pulsen op som f.eks. Burpees og den anden er en styrke øvelse. Den kombination fungerer rigtig godt. Og i de fleste øvelser har jeg også mere vægt på end da jeg startede med at træner alene. Så det går den rigtige vej heldigvis. Lørdag aften trænede jeg helt alene i centret mens alle andre var til Tinderbox, det er en lidt sjov følelse at være alene. Men også meget hyggeligt.

Tror det var truslen om vejning mandag der fik mig op af sofaen, især fordi alle de andre deltagere gør det så godt, jeg vil ikke være den der er bagud 😉