Vejningen i starten af ugen bekræftede desværre min mistanke om at man ikke kan tage til Tinderbox og have en uges træningsfri pga. en ankelskade. Jeg havde desværre taget 500g på, dog var de 200g muskler heldigvis, for det er dem jeg arbejder på skal blive større. Så derfor aftalte Line og jeg at de sidste tre uger, inden forløbet er færdigt, virkelig skal give den en skalle på madfronten, for det er desværre der det halter lidt. For at gøre det mere overskueligt for mig, delte vi det ind. Så jeg i første omgang skulle fokusere på at være sund de næste tre dage. Det gav mig et mere overskueligt mål og jeg holdte det faktisk også ret godt. Jeg tog mig selv i flere gange i løbet af ugen at sige nej til fristelser og tage gode beslutninger, det er ikke noget jeg har gjort mig så meget i før. Jeg fik også trænet en del i løbet af ugen og fredag fik jeg fornøjelsen af at træne sammen med en anden deltager fra projekt fit, nemlig Morten. Han har indtil videre tabt sig 21 kg og slet ikke spist slik i 11 uger. Det er virkelig, virkelig imponerende. Men det var faktisk super hyggeligt at træne med Morten og Claus Sloth. Der var fuld knald på fra start til slut, så jeg var helt færdig da timen var overstået. Men det er en fed følelse at have, og så kunne jeg også gå på weekend med god samvittighed.

Glædet mig til næste uge, hvor fokus igen skal være på kosten. Så jeg rigtig kan se en forskel på før og efter billederne.

Og så fik jeg desværre den glædelige nyhed at jeg skal med til den sidste runde af rugby EM i Ungarn i næste uge. Så har endnu en god grund til at give den gas i næste uge.