Ugen bød på introduktion at et nyt træningsprogram som jeg skal kunne køre selv. Hele ideen med det idrætsspecifikke træningsforløb er at kunne fortsætte med træningen og kosten efterfølgende med hjælp fra de værktøjer forløbet giver en. Jeg efterspurgte et program jeg kan køre i off-season når der ikke er kampe, så jeg kan opbygge muskelmasse til når sæsonen starter. Line lavede et program med mere klassiske øvelser som squat, dødløft og bænkpres. Og jeg havde ondt to dage efter, så programmet må siges at være godkendt.

Jeg blev desuden vejet i slutningen af ugen og havde tabt mig, desværre var det en del muskelmasse. Men jeg synes nu at jeg både ser stærkere ud og løfter tungere end før. Så pyt med hvad vægten siger.

[envira-gallery id=”5962″]

I weekenden har jeg været til sidste runde af em, det gik desværre ikke så godt for holdet som vi havde håbet på. Men jeg fik spillet i nogle kampe, og det var fedt at kunne mærke at jeg både er blevet stærkere men også hurtigere end før.

Nu glæder jeg mig bare til 4 træninger i næste uge og at se de endelige resultater.