Så blev det efterhånden ugen hvor mit forløb hos Claus Sloth skulle afsluttes. Pga en ferie blev vi nødt til at ligge 4 træninger i den sidste uge. For at sikre at jeg kunne præstere bedst muligt, valgte vi at teste mit max i diverse øvelser i løbet af ugen.

Tirsdag var jeg ekstremt tæt på at løfte 50 kg i bænkpres, hvilket er lidt bedre end de 45 kg jeg løftede for 1,5 måned siden, onsdag forbedrede jeg mine armbøjninger fra 3 til 24, hvilket jeg er meget glad for, da det er en øvelse som Line og jeg har arbejdet rigtig meget med, vi testede desuden også sprint. Torsdag løftede jeg 100 kg i dødløft, hvilket jeg længe gerne har villet. Og fredag fik jeg taget billeder og havde den sidste vejning.

I alle øvelser er der sket en forbedring, hvilket jeg også kan se på min krop. Det har været rigtigt dejligt og tilfredsstillende at kunne vise nogle resultater i alle øvelser, især fordi jeg ikke helt har præsteret på kostsiden som jeg gerne ville.

Lige nu glæder jeg mig bare helt vildt til at se før og efter billederne.