Hejsa, ja så har jeg været i gang i 3 uger med Projekt Fit hvor jeg har været igennem 7 træninger.

Det hele startede med gennemgang af min personlige kostplan som egentlig ikke ligger langt fra min normale hverdag, bortset fra at der ikke er noget kage, slik, øl samt 2 store portioner aftensmad. Jeg har siden opstart fulgt kostplanen til punkt og prikke, hvilket også viste sig ved dagens målinger og vejning (se under regnskabet).

Jeg startede den 29. marts med min personlige træner Claus Sloth, hvor vi snakkede om, at jeg i mere end 5 år haft så ondt i begge mine knæ hver eneste dag og det er uden nogen form for belastninger. Efter de 2 første træninger tirsdag og torsdag har jeg ikke haft ondt i mine knæ siden.

Claus har sat mine træninger sammen så det både er sjovt men selvfølgelig er det også krævende øvelser som vi går igennem. Set i bakspejlet har det været 3 kanon fede uger med en til tider meget øm krop (dejligt) og jeg er klar til at gnave mig igennem de kommende uger. Jeg har tillige holdt mit mål med 30-50 km cykling om ugen på landevejen. Det var alt for denne gang.