Efter endnu en super uge med 3 gode træninger sammen med Claus og 2 individuelle træninger, var tiden kommet til første vejning og målinger siden starten for 2 uger siden. Efter at jeg havde modtaget mange kommentarer, om at folk kunne se jeg havde tabt mig, var det med stor spænding at jeg steg op på vægten……. Minus 6 kg!!! Wauw!! Er sgu pænt stolt. Dejligt, at træningerne og diæten bærer frugt. Udover kilo’erne er der også forsvundet 7 cm rundt om taljen. Resultatet giver endnu mere motivation til at fortsætte med at nå målet. Kan kun opfordre alle der trænger til et nyt liv med motion og en sund kost, at tager kontakt til Claus Sloth.

Uge 3 blev også den første uge, hvor jeg ikke fulgte min diæt 100%, da fristelsen for en omgang sushi lørdag aftensammen med kæresten og børnene var for stor, så søndag gav jeg den en ekstra skalle i træningscentret.

Vil gerne takke Jer alle sammen for opbakningen, den betyder rigtig meget for mig.