Uge 5 – Motion som stressdæmper og historien om Skipper Skræk og hvorfor Claus Sloth snart skylder mig en ny jakke.
Femte uge bestod som de foregående af tre obligatoriske træningspas. Ugen var for mig meget blandet. Nogle dage følte jeg mig klar og andre dage – well not so much.

Her var det rart at træningerne løbende blev tilpasset dagsformen. Hvis der er meget at tænke over kan jeg stadig nogle gange vågne med stresshormonerne bankende rundt i kroppen. Onsdag morgen vågnede jeg fx 03.36 med stressen væltende rundt i hele kroppen. Jeg vidste faktisk ikke helt hvordan jeg skulle håndtere det, men jeg prøvede at køre ud til Claussloth.dk for at forsøge at træne det væk. Der sad jeg så på parkeringspladsen kl. 04.50 og ventede på at centeret åbnede kl. 5. Efter en times træning var min krop helt rolig og jeg kunne køre glad hjem til børnene og fruen – fed følelse 🙂

Og nu til historien om Skipper Skræk og om hvorfor Claus Sloth snart skylder mig en ny jakke. For et års tid siden fik jeg en af de smarte moderne jakker med smalle ærmer. Efter 4 ugers træning med Claussloth kan jeg ikke længere have trøjer på under jakken, for så er der ganske enkelt ikke længere plads til min underarm – ved ikke om Claus er ved at lave mig om til Skipper Skræk 🙂