Da mine stress relaterede udfordringer primært er psykiske, foreslog Claus i starten af 6 uge, at vi fokuserede på relativt hård træning med høj puls fremadrettet. Det det gør for mig er, at jeg kan tage stresset, uoplagt og i halvdårligt humør til træning og gå glad og afslappet der fra – det er jo nærmest magisk og i det hele taget bare alt for fedt 🙂

Status halvvejs i projektet
Hvis man skal forsøge at give en kort status her halvvejs i projektet er der særligt to ting jeg vil fremhæve. Det første er kostplanen: Det er ganske enkelt vildt at opleve, hvor meget det betyder for ens humør og generelle velvære at man spiser rigtigt og husker mellemmåltiderne, så ens blodsukker forbliver stabilt dagen igennem. Det næste er, at jeg så småt er ved at (gen)finde glæden ved træning. Min krop reagerer positivt på hård træning med høj puls, forstået på den måde, at jeg oplever at have fået lidt mere energi og overskud ind i hverdagen. Når det er sagt, så er jeg dog stadig ikke på 100%, men jeg håber, at de næste 6 uger bringer mig tættere derpå.