Som jeg nævnte i sidste uge, skulle jeg i denne uge igennem en mindre operation, som gjorde at jeg hverken må løbe, cykle eller træne de næste 2 uger. Derfor ligger jeg mest derhjemme og prøver at komme igennem mine eksamener. Ugen startede desuden også med at jeg fik ordnet min brækkede næse, desværre brækkede den tilbage efter jeg kom hjem, og derfor måtte jeg ud på sygehuset igen dagen efter, og igennem det hele igen. Ikke den bedste start på ugen.

Nu hvor jeg ikke må træne, er det super vigtigt at jeg holder mig til madplanen, således at jeg ikke kommer alt for langt bagud i løbet af de to uger, det har også gået fint i løbet af ugen, og jeg har ikke haft de store cravings efter sukker. Dog bød weekenden på pinse ål, som vi altid får i min familie, og det kunne jeg ikke sige nej til.
Men nu er det bare op på hesten igen, og sørge for at få spist en masse sund mad. Jeg har det jo egentlig også bedst, både fysisk og mentalt når jeg spiser rigtigt – og bedresamvittighed.