Nu er det efterhånden 2 uger siden min operation, og 3 uger siden min sidste træning, og jeg er nu klar til at komme i gang igen.
Onsdag bød på min første træning med Line efter pausen, og føj det var hårdt!
Selvom vi tog det rimelig stille og roligt, var jeg både svimmel og tæt på at kaste op flere gang, hvilket aldrig er sket før.
Det er utroligt hvad bare 3 uger uden træning, liggende i sengen kan gøre ved ens form og krop. Det er faktisk lidt skræmmende. Men håber at min grundlæggende form gør at jeg hurtigt kommer tilbage til det niveau jeg var på før pausen. Men det var virkelig lækkert at komme igang igen, jeg havde faktisk savnet at få sved på panden, og føle at jeg gjorde noget godt for min krop, også selvom det ikke var vanvittigt rart mens jeg gjorde det.

Så nu er de bare om at klø på, så jeg kan komme i endnu bedre form, få min fedtprocent ned og muskelmasse op. Er lidt bange for at min pause har sat mig lidt tilbage på den front, min undskyldning er at mine eksamener har stresset mig meget, så overskuddet til at spise sundt har været meget lille. Men nu er mine eksamener snart færdige, og så er jeg helt klar på at fokusere 100% på kost og motion. Så jeg kan flashe en sixpack på stranden til sommer 😀