Jeg har nu trænet i 11 uger og vi har afsluttet mit Projekt i denne weekend. Hele forløbet har været fantastisk, hvor jeg gennem min kostplan har opnået resultater som jeg næsten ikke selv tror på.I kan under Projekt Fit se resultaterne både fra starttest til sluttest samt mine målinger og vejninger. Jeg har helt klar nået målet med #håndværkermednylivsstil

Vi har drøftet det hjemme om man nu tager på igen, får man trænet osv. Men jeg har ikke været sulten på noget tidspunkt i forløbet så hvorfor ikke fortsætte de gode vaner. Tillige med vægttab, centimetertab mm har jeg også fået den gave ikke at have ondt i mine knæ mere, det er kanon godt at stå op hver morgen uden at skulle støtte sig til væggen inden man bevæger sig videre.

Jeg har i mange år haft ekstremt ondt i begge knæ og da jeg var til samtale første gang med Claus spurgte han om jeg havde nogle skader, det har jeg ikke men bare ondt i mine knæ. Claus sagde at vi lige skulle træne lidt lårmuskel og mine lægmuskler så gjorde det ikke ondt mere, jeg tænkte ”den er god med ham” men jeg må æde mine ord i min igen, jeg startede træningen en tirsdag og trænede så torsdag også hvor vi trænede ben, fredag morgen stod jeg op uden at have ondt i mine knæ og har haft det sådan siden.

Heldigvis slutter det ikke her, Claus har luftet tanken om at lave en opfølgning efter sommerferien med træninger for at se hvordan det går, så hold øje med hjemmesiden hvor der igen kommer billeder, målinger og vejninger på. Jeg vil lige nævne, at min favoritøvelse (hvis man kan have sådan en) helt klart er planken og jeg er så også nødt til at nævne at jeg slog Jesper Becker med 50 sekunder, sorry Jesper.

Slutteligt kan jeg kun anbefale andre til at tage kontakt til cs-old.48test.dk hvis men går med småskavanker, vægtproblemer, stress og meget mere. De venlige og meget kompetente personlige trænere står altid klar til at hjælpe med hvad man har på hjertet.

Tak til alle som har hjulpet mig og god sommer til alle. Mvh. Palle Sørensen.