…“Rising up, back on the street. Did my time, took my chances. Went the distance, now I’m back on my feet. Just a man and his will to survive”…

Rockys “Eye of the tiger” kører for fulde hammer i mit hoved. Jeg står i Claus Sloths Boot Camp holdsal med sorte boksehandsker på. Det venstre ben er let bøjet og placeret foran det højre. Mine hænder er foran ansigtet, som var det en rigtig boksekamp, og jeg Sylvester Stallone, der med benhånd træning nu stod foran den frygtindgydende verdensmester, Apollo Creed, som titelindehaver og klar til at erobre mesterskabet i sværvægtsboksning; ”Baam, gummiarm, baam” – Jeg synes egentlig min højre arm gør et godkendt stykke arbejde, når den rammer den boksepude, Mya har på håndledet, men min venstre er slatten som en våd søndagsavis og ødelægger fuldstændig den film, der kører i mit hoved. De burpees, der efterfølgende skal laves på knoerne, gør ingen gavn for de tre bokseslag, jeg med al min kraft ”fyrer” af sted mod boksepuden.

Trods det, at Apollp Creed med højre arm på ryggen kan ”spise” mine bokseslag til morgenmad, så mærker jeg tydeligt, at jeg er ved at komme i bedre form. Jeg ville have kastet op af ovenstående øvelser, hvis jeg var blevet præsenteret for dem i uge 1 eller 2 – for slet ikke at glemme de to orange cross-fit-tove, som jeg har givet en omgang på filmen, der er uploadet på Facebook i ugens løb. Til samme træning bliver jeg også iført en sort vest, som jeg skal løbe en runde med ude på parkeringspladsen. Vesten vejer 8 kg. Det er stort set dét, jeg har tabt i forløbet med Projekt Fit – vildt at tænke på!

Torsdagens Rocky-træning kan mærkes om fredagen, hvor jeg har ugens sidste træning. Jeg møder den altid smilende Mya, og det er, som om hun har glemt, hvad hun har udsat mig for 24 timer tidligere, for der bliver igen kørt på med et hårdt program. Denne gang i maskinerne. Jeg har virkelig været øm i weekenden. Men men men, jeg slog min armstræk-rekord i fredags. Nu kan jeg tage 15 armstrækkere. Jeg synes, det har set sort ud med målet om 25 styk, men nu begynder jeg at tænke, at det måske alligevel er muligt at nå dem inden forløbet er ovre.

20 armstrækkere SKAL det i hvert fald blive til! Det vil helt sikkert hjælpe mig at have Rocky-omkvædet kørende, omkvædet vi alle elsker at synge med på, når vi dyrker motion, og som får os til at give den en ekstra skalle. Giv max gaaas:

It’s the eye of the tiger
It’s the thrill of the fight
Rising up to the challenge of our rival
And the last known survivor
Stalks his prey in the night
And he’s watching us all with the eye of the tiger