Kære læser

De af jer der har prøvet at være nede med flaget med stress ved, at det desværre ikke er noget, der ikke er overstået i løbet af nul komma fem 🙁 En psykolog sagde på et tidspunkt til mig, at det værste man kan gøre som stressramt er at flytte – fedt når man som os ikke kun er flyttet, men også er flyttet i et håndværkertilbud 🙁 Lige nu er der fuld knald på renoveringen og livet har ganske enkelt været sjovere end det er lige nu. Mere konkret har jeg på det seneste haft nogle dage, hvor jeg ikke orker noget som helst 🙁 Når man kombinerer det med en datter der har været forbi både lægen og sygehuset i den forgangne uge, så har det desværre betydet, at jeg har trænet for lidt og heller ikke fået fulgt kostplanen til punkt og prikke – selvom jeg jo godt ved, at det er det jeg har brug for 🙁

I en bog om stresshåndtering læste jeg i øvrigt, at det tager lige lang tid at komme back in business, som det tager at grave sig ned i en stress-sygemelding. Det tror jeg på 🙁

Nå, men nok tristesse at afslutte weekenden på – lad os aftale, at den kommende uge bliver god 😉