Kære læser
Sidste uge aftalte vi, at denne uge skulle være bedre end den foregående. På mange måder blev det en uge, hvor rigtigt mange ting faldt i hak. Udover 4 fremragende træningssessioner – ja, du læste rigtigt, jeg skrev 4. Normalt træner jeg kun 3 gange om ugen, men denne uge var træningspassene bare så fede, at jeg ikke kun lade være med presse en ekstra session ind i ugens program. Noget af det bedste ved træningssessionerne er i øvrigt, at trænerne hos Claussloth er meget mere end bare eksperter i personlig træning – de er hele mennesker fyldt med livserfaring. Claus har for eksempel dyb indsigt og stor erfaring med opstart og drift af selvstændig virksomhed. For én som mig, der netop har startet konsulenthuset Pro Grege Consulting, er det ekstremt fedt at ens træner også er erhvervsrådgiver ? Jeg ved ikke om det skyldes Claus Sloths gode råd, men Pro Grege er kommet exceptionelt godt fra land – tak for hjælpen Claus ?