Jeg har været igennem det helt store forløb hos ClauSSloth.dk, det startede med et vægttab på 35 kg på 9 måneder, fortsatte med nye mål om sportslige præstationer, og det er slet ikke slut endnu.

Før jeg mødte Claus og hans team af personlige trænere, var mit liv fuld af overarbejde, tilfældige måltider i hverdagen og overdådige middage i weekenden. Egentlig havde jeg ret godt styr på mit liv (synes jeg da selv) men jeg var konstant træt både mentalt og fysisk, og selvfølgelig utilfreds med min krop. Men når de fleste vågne timer af mit liv foregik på en kontorstol med et hoved på overdrive, mistede jeg ret hurtigt fornemmelsen af resten af kroppen, og så kom ubalancen mellem den jeg følte jeg var, og det billede der mødte mig i spejlet ret hurtigt. Altså – de dage, hvor jeg var tvunget til at forholde mig til det. For jeg ville faktisk helst ikke. Jeg tror roligt man kan sige, at jeg spiste med passion og ikke synes det var nødvendigt at have en holdning til sport.

En dag blev det bare nok. Jeg blev bare nødt til at GØRE noget, og her kom Claus Sloth ind i billedet. Han introducerede mig for det at have en holdning til hvad jeg spiser, til at bruge min krop på fysisk sjove aktiviteter, til at være træt på den gode måde, og især til at være tilfreds med mig selv. Den personlige træner gør det ved at kombinere en kostplan med et målrettet motionsprogram, hjælpe mig med at sætte mål og motivere mig til at nå dem.

Efter mit vægttab var selvtilliden og kropsbevidstheden helt i top, jeg var rigtig glad for mine resultater. Men jeg var godt klar over, at en ting er at nå i mål på badevægten, men noget helt andet er jo at holde formen – resten af livet. Det er vel i virkeligheden den største udfordring?

Det her med at sætte et mål for træningen, det virker for mig… Jeg startede med et ønske om at kunne løbe 10 km, og inden jeg så mig om, havde jeg løbet min første Halvmarathon. Det var virkelig fedt. Så kiggede jeg lidt på det her med Triatlon – at svømme, cykle og løbe – og det fungerer faktisk også ret godt. God kombination af flere træningsformer, det er blevet til en fin lille sommerunderholdning for mig Men jeg har fundet ud af, at jeg klart en løbe-tøs, så nu går jeg efter en hel Marathon.

I dag lever jeg et ret fedt liv. Jeg spiser for at have energi til det liv jeg har valgt at leve, og jeg dyrker den sport, der giver mig overskud og gør mig glad. Og det her med at holde vægten – det tænker jeg ikke over, for det kommer helt af sig selv med de valg jeg har truffet. Glæden og den personlige sejr hver gang jeg når et mål er helt fantastisk, og jeg kunne slet ikke tænke mig at være uden.

Jeg har ændret min livsstil, men jeg er stadig livsnyder… nu spiser jeg med holdning, og jeg dyrker sport med passion.

Joan Ejegod