Tirsdag d. 5/4-2016 er dagen hvor mit nye liv med sund kost og masser af motion starter. Kl 17.00 skulle jeg mødes med min nye bedste ven igennem de næste 3 måneder, nemlig Claus Sloth. Efter en lille snak skulle de barske kendsgerninger på bordet, tiden var nemlig kommet til vejningen og diverse målinger. Jeg tog modet til mig og stillede mig op på vægten, efter det første chok over vægten, kom diverse andre målinger af bl.a. muskler, som var en meget positiv oplevelse. Men tilbage til vægten, som viser for meget. Derfor gik vi direkte videre, til at snakke om kostplanen/diæten. Da jeg så den daglige menu (som jeg skal leve af de næste 3 måneder) tænkte jeg, at jeg ville dø af sult indenfor de første par dage. MEN MEN MEN sådan er det slet ikke, jeg har nu i 7 døgn fulgt diæten 100 % og har ikke en eneste gang følt sult.

Efter gennemgangen af kosten, var tiden kommet til den første træning. Vi startede med diverse tests (resultatet kan ses under regnskabet) og efter egen mening med et godkendt resultat. Derefter startede vi med den “almindelige” træning, og der blev min holdning til Claus ændret en lille bitte smule, nemlig fra at synes at han var en flink og rar mand til det totalt modsatte, nemlig en meget ubehagelig og hård mand (dog ment på den gode måde).
De efterfølgende træninger har dog ændret en lille smule på mit syn på Claus, at han inderst inde er den god fyr, som bare vil mig det bedste.
Så en lille opsummering er følgende at den første uge er budt på en forskrækkelse over de tørre facts vedr. vægt og fedtprocenter. Men også på 2 super træninger sammen med Claus og ikke mindst 2 individuelle træninger med cykling og roning.

PS: Var til møde i mit firma om fredagen, hvor jeg selvfølgelig holdt mig til min egen madpakke. Og som et lille skulder klap til mig selv, stod jeg imod alle de fristelser der blev serveret til mødet (se billede)