Endnu en fantastisk uge er gået. Denne gang kun med de 3 træninger med Claus. De 2 første træninger endte næsten med nærdød oplevelser og tvivlen på egne evner og motivationen var også ved at få et lille hak i den forkerte retning, hvilket resulterede i en lille snak med Claus om forløbet. Synes jo selv, at det går rigtig godt, vægten går nedad, centimeterne bliver mindre og kondien bliver bedre, men alligevel følte jeg, at jeg næsten ikke kunne klare de forskellige øvelser. Men efter nogle vise ord fra Claus, om at vægten var blevet øget en del på diverse maskiner, fik motivationen til at stige igen.

Ugen bød også på konfirmation i familien, hvor der selvfølgelig blev serveret alverdens lækkerier, dog vil jeg tillade mig, at klappe mig selv på skulderen, for at kunne modstå alle fristelser, og holde mig til kostplanen.

Endnu engang vil jeg gerne takke alle dem, der like opslag på Facebook, give en et skulderklap nede i træningslokalet, sender en SMS, ringer og roser en og sidst men ikke mindst opbakningen fra kæresten.