Tilbage hos Claus efter 2 ugers ferie i Canada hvor Claus endnu ikke har åbnet filialer…!!?! Tilgengæld var naturen så fantastisk og storslående at vi knap mærkede at få 10+ km i benene hver eneste dag i elevationsterræn på 25-30 etager. Bjørnene så vi kun på afstand (på vej i en lift til sneklædte tinder), så løbetræning med intensiv spurt eller nærkamp var der heldigvis/desværre intet af. Derudover blev det også til lidt svømmetræning i en meget kold gletsjer sø i det område vi boede. Efterfølgende var det Claus der var en tur over Atlanten hvor han var i USA. I den uge blev det desværre kun til 1½ times træning på crosstræneren og motionscyklen.

I mandags var det atter tid til hård fysisk træning i centeret på Rugårdsvej. Første træning var mandag med Kasper, som Claus mente jeg ville elske…. Efter 1 time i helvede, er min kærlighed til Kasper nok ikke så stor som Claus gav udtryk for. Især fordi han kørte øvelserne i sæt af tre øvelser, -der er jeg stadig på “den lette” udgave hos Claus (-men sikkert kun indtil han læser dette 😉 ). Det var en fed time og resultatet var (bl.a.) at jeg var øm i det meste af kroppen de efterfølgende dage. Både træningerne onsdag og fredag var med nærdød-oplevelser på den gode måde. Især fredag var hård, allerede inden træningen havde jeg svært ved at bevæge mig pga. ømme muskler. Til én af øvelserne skulle jeg igen prøve at bære rundt på den vægt som jeg er kommet af med! Noget af en øjenåbner og en last som jeg aldrig vil have tilbage. Trods ømheden er det rigtig dejligt atter at komme i gang med den faste træning igen. Det er skønt igen at være “tvunget” tilbage på sporet og at føle den fortjente træthed.

Kosten har været lidt svær at holde i de 2 uger hvor jeg var i Canada. Men måske det ligeså meget skyldes at jeg nu for alvor er blevet opmærksom på hvad jeg skal undgå. Så jeg holdt mig forsat fra “de onde kulhydrater”. –fedt at vanen med at tænke sådan allerede har bidt sig fast i min underbevidsthed. Alligevel var jeg en smule nervøs for at det kunne ses på vægten. Til min egen store glæde, viste vægten mindre end sidste vejning inden ferien. Så status efter 8 ugers træning og 3 ugers pause er minus 19 kilo. Et sådant resultat er meget medvirkende til at holde motivationen i top, -og stadig styrke min lyst til at kæmpe. Jeg tror ikke jeg kunne have gjort det alene, og presset til at yde det ekstra til træningen viser hvad jeg faktisk kan og de resultater det kan give. Jeg kan både se og mærke at det giver resultater. Det gør mig glad, ikke alene vægttabet, det jeg formår at opnå, men den sunde livsstil præger hver eneste dag mit energi niveau. Jeg har sgu mere energi, -til trods for en time i selskab med Claus.

Kosten bliver igen holdt til punkt og prikke, så nu skal den bare have en skalle i træningscentret de næste 4-5 uger inden sommerferien sammen med børnene.
Men ved, at jeg under alle omstændigheder forsætter den nye livsstil. Har et mål om at være fyrre, fit og frejdig!
Slutteligt vil jeg endnu engang takke alle for den store opbakning.

Lige lidt fantastiske billeder af den fantastiske natur som jeg og kæresten oplevede i Canada

[envira-gallery id=”5781″]