Endnu en uge er gået – Denne gang en “almindelig” uge med 3 træninger sammen med Claus. Mandag blev der trænet med elektrotræning af musklerne i og omkring skulderen. Dette fordi jeg i mange år har haft smerter i skulderen og derfor har været tilbøjelig til netop ikke at benytte musklerne der. Så jeg var overrasket over den måde at styrke muskulaturen på det og på den effekt det havde. Dagen efter på en golfrunde kunne jeg spille på en måde som jeg ikke har gjort i mange år. Fantastisk følelse. Men ikke alene det at jeg ikke havde ondt længere, men også at min kondition er væsentligt bedre giver endnu større glæde ved det at kunne spille golf. Jeg oplever ikke længere at være træt på slutingen af runden som jeg var før- hvilket betyder at jeg kan spille 18 hullers golf på et højere niveau, (og som den tirsdag betød den bedste runde i næsten 4 år, med en bruttoscore på 78 slag (6 over par)).

Fredagens træning bød på en glædelig overraskelse, da Christina fra Projekt Fit var mødt op og ville træne med Claus og jeg. Vi gik over i den anden hal og fik lov til at give den max gas. Claus havde sammensat nogle øvelser, hvor vi skulle gennemføre 1 min, (normalt tager vi kun 12 gentagelser/30 sekunder) for derefter at bytte øvelse. Efter 1 times træning var både jeg og Rugby landsholdsspilleren enige om, at vi kunne holde weekend med rigtig god samvittighed. Sjovt at kunne spare med en anden som også lægger ligeså meget arbejde i træningen som jeg gør, selvom det jo er to vidt forskellige mål.

Fredagen bød også på vejning og målinger. Heldigvis endnu et rigtig positiv og motiverende resultat. Med nu 21 kg mindre er det bogstavelig talt lettere at motivere sig til at gøre noget aktivt. Det lyder nok meget simpelt, men bare det at skulle rejse sig fra stolen og lave noget praktisk er bare blevet lettere. Og fordi det er blevet lettere gør jeg det mere og fordi jeg gør det mere forbruger jeg automatisk mere energi. Jeg er også overbevist at den kost jeg nu indtager også giver mere energi. Det er bare en positiv spiral som jeg så meget nyder at være i.