Endnu en uge er gået, og endnu en god uge med gode træninger og fokus på kostplanen.

De 3 træninger med Claus var endnu engang mandag, onsdag og fredag. 3 gode og hårde træninger med god variation og fokus på alle muskel grupper. Under træningerne blev der også tid til at snakke om fremtiden – som resulterede i dette fantastiske udsagn “Du skal ikke træne for at blive yngre, men for at blive ældre” hvilket jeg vil gøre fremadrettet – vil i hvert fald give mig selv de bedste odds til at få et godt og langt liv.

Denne her uge bød også på afslutningen for 2 af mine “kammerater” fra Projekt Fit. Både Jan og Irene har skabt nogle fantastiske resultater, hatten af for dem. Håber mine sidste 4 uger gør, at jeg kommer tættere på mit mål om at være Fyrre, Fit og Frejdig!

Endnu engang vil jeg gerne takke alle for deres opbakning, både i træningscentret på Rugårdsvej, men også via Facebook, sms, telefon og når man mødes. Den opbakning betyder rigtig meget og gør at man giver den en ekstra skalle.