Endnu en uge er gået med træning mandag, onsdag og fredag, alle 3 træninger var med Jannik da Claus er på en velfortjent sommerferie. Onsdag med toppræstering fra min side. Derimod vejede vægtene det dobbelte fredag morgen af hvad jeg synes at kunne huske. Jeg tror dog at det var klipningen af hækken dagen inden som havde taget en del af overskuddet på armmusklerne. Ikke helt tilfredsstillende for mig da min vilje til at ville have max ud af træningen og da mine muskler ikke kunne leve op til det krav var det sgu en lidt øv måde at starte fredagen på. Men dagen skulle ende godt alligevel.

Min kæreste har i noget tid nu spurgt til “alt det tøj som er i skabet ikke skal bruges”. Jeg ved ikke om det er fordi jeg har været bange for at blive skuffet over resultatet, men jeg har endnu beholdt og gået i det tøj som jeg også passede for 3 måneder siden. Måske var jeg bange for at det tøj jeg havde fra tidligere stadig sad for stramt og så mærkes det mere at ikke være så stor når man kan skjule det under for stort tøj…. Sammen med min kæreste fik vi gennemgået min “gamle” (ubrugte) tøj. Og jeg kunne passe så meget af det. En helt ny gaderobe ventede mig i mit eget klædeskab!!! Det gamle og alt for store tøj røg direkte i skraldespanden for det kommer jeg ALDRIG til at kunne passe igen. ALDRIG!