Så kom dagen for afslutningen for min del i Projekt Fit. Der er gået 146 dage siden den første dag med den nye livsstil med træning og sund kost på programmet. Mange har igennem forløbet spurgt hvad mit mål var, jeg havde ikke lavet noget egentlig mål med hvor mange kilo jeg skulle tabe mig, men jeg må da indrømme, at jeg inderst inde håbede på at kunne tabe mig 25 kilo. Mit hovedformål og motivation for at klare de hårde træningstimer med Claus har været at få et bedre og sundere liv. Dette er jeg kommet meget tættere på for selvom jeg ikke er helt i “mål” endnu, har forløbet gjort, at jeg er kommet på rette vej og lever et meget sundere og bedre liv end jeg gjorde før jeg startede.

Vægttabet til den afsluttende vejning viste også at jeg havde tabt 29,4 kg hvilket var mere end mit stille håb. Jeg følte mig utrolig glad og stolt over at kunne give mig selv denne gave.
Jeg har i skrivende stund tre store plastiksække stående med tøj som er for stort. En skøn følelse at kunne smide det ud for det skal ALDRIG kunne benyttes igen.
De første 3 måneder fulgte jeg kostplanen 100% men må også indrømme, at den sidste periode fra begyndelsen af juli måned og frem til afslutningen, har været svær. Så selvom jeg har “snydt” har jeg stadig tænkt over hvad jeg spiste og hvor meget, så de sidste 8 uger tabte jeg mig “kun” 9,5 kilo.

Nu gælder det så om at forsætte den nye livsstil, hvilket er relativt let, da resultaterne bliver ved med at komme. Træner fremover 1 gang om ugen med Claus og træner så selv yderligere 2 gange om ugen i centeret. Kosten er der stadig stor fokus på, så mit mål om Fyrre, Fit og Frejdig med sikkerhed bliver indfriet ved min 40 års fødselsdag mit i oktober.
Jeg vil gerne her på falderebet takke alle der har støttet mig igennem det her forløb, især en stor tak til Claus Sloth, for at give mig chancen for at få et bedre og sundere liv.

Der skal også lyde en stor tak til alle medlemmerne og alle trænerne hos Claus Sloth, som altid er søde og venlige til at komme med opmuntrende kommentarer. Det har også været fantastisk med den opbakning man har fået på de sociale medier som Facebook og Instagram, alle kommentarer har betydet rigtig meget for mig og været med til at give ekstra motivation.

Gå til resultat siden med kæmpe før og efter galleri