Så blev det uge 4 af projekt fit. Det har været en uge med en masse rugby og træning. Hele 6 træninger er det blevet til.
Jeg spurgte Line om hun kunne se en forskel på min form, og hun sagde at jeg ikke brokkede mig så meget mere. De første par uger ville jeg ligge på jorden, fuldstændig rød i hovedet af udmattelse efter en hård øvelse og brokke mig over hvor elendig min form var og hvordan jeg nogensinde kunne blive en landsholdsspiller. Men det gør jeg ikke rigtig mere, så der er sket en forskel allerede. Men må indrømme at mandagstræningen med Line var meget hård, tror det havde været en lidt for lang og usund weekend, så det var super hårdt at komme i gang igen.

Weekenden handlede kun om rugby, der var turnering i Odense, så jeg havde store forventninger til dagen. Men dygtig som jeg er, valgte jeg at foretage min første tackling helt forkert, således jeg ramte alt for højt og brækkede min næse…

[envira-gallery id=”5405″]

Så jeg måtte med blodet fossende ud af næsen, se på min holdkammerater få tæsk uden mig. Og min træner Line var endda kommet for at se mig spille. Så dumt! Heldigvis gjorde det ikke så ondt i den sidste kamp, så jeg spillede med og fik også scoret et par mål i vores sidste kamp, som vi vandt.

Dagen efter var jeg til 5 timers landsholdstræning, det gik heldigvis også fint med næsen, så den skal bare sættes på plads i løbet af ugen, og så er jeg klar til min første landsholdsturnering i Frankrig i næse weekend. Glæder mig helt vildt og er samtidigt også nervøs og overvældet. Men sikke en oplevelse det bliver!