Som de andre uger bød ugen på 3 træninger med Claus og endda havde jeg overskud til en ekstra aftenstræning. – et skønt supplement til sofaen og tv-kiggeri/zapperi. Jeg er så taknemmelig for at jeg har muligheden, og energien og ikke mindst lysten til at gøre det. Det havde jeg ikke for 3 måneder siden! Da var det en næsten uoverkommelig opgave jeg skulle sætte mig op til hvis jeg skulle gøre noget. Og helt ærligt så vidste jeg ikke dengang hvor jeg skulle starte. Det er bl.a. også det at træne med/hos Claus giver mig. Motivationen! Og selvfølgelig den professionelle vejledning i at træne korrekt ift at opnå mit mål.

Jeg har ikke et bestemt mål om at have tabt mig så og så mange kilo på så og så mange måneder. Jeg har tabt mig. Inden fredagens træning viste vægten at jeg havde tabt 23 kg og minus 26 cm om livet. Det er tal jeg får ros for fra alle sider og jeg tillader også mig selv at være stolt af de resultater. De tal gør mig også glad, men (som jeg også tidligere har skrevet) er det mere at jeg kan mærke at det giver mig mere energi og det forstærker min lyst til at give hvad jeg har i mig i træningscenteret hos Claus Sloth.

Kostplanen derimod har jeg de seneste par uger ikke fulgt 100 %. –desværre. Det er kun min egen skyld og undskyldninger er der nok af. Det er ikke fordi jeg er gået på “usund” kost igen, men jeg har bare ikke helt kunne holde mig fra de almindelige “syndige” ting og har (som nok alle der prøver at holde et stramt kostprogram) sagt til mig selv at “én ostemad” skader ikke. En af forskellene på nu og tidligere er dog at jeg er meget mere bevidst om hvilken slags kost jeg ikke bør indtage og selvfølgelig også hvilken kost jeg slet ikke må indtage. Det er også “kun” det jeg ikke bør indtage som jeg har syndet med. Men ligegyldigt for selvom det var et vægttab til vejningen var det ikke tilfredsstillende nok og jeg ved udmærket godt hvorfor. Jeg har fortsat en kamp jeg skal kæmpe med kiloene, så nu gælder det om at kommet tilbage på sporet, så kiloene fortsat kan rasle af mig.